Всі категорії
Додати товар

Крем-фарба для волосся palco professional palcolor 8.4

180 грн
Опис

Крем-фарба для волосся
Професійна крем-фарба для волосся Palco Professional Palcolor колір (8.4 блонд світло-мідний) стане справжньою знахідкою для сучасної представниці жіночої статі, яка бажає кардинально змінити імідж або освіжити природний відтінок локонів. Завдяки оптимальній консистенції вона легко змішується з активаторами, утворюючи зручну для нанесення однорідну масу.
Насичена пігментами у високій концентрації формула фарби забезпечить дівчині дійсно чарівний фініш. Колорувальні мікрочастинки інтенсивно проникають в структуру локонів, надійно закріплюються в них і стійко тримаються упродовж тривалого часу. Косметичний продукт також збагачений поживними компонентами, що дозволяє нейтралізувати несприятливу дію на пасма агресивних окислювальних інгредієнтів. Фарба не має різкого аміачного запаху і є украй простою в застосуванні.

Спосіб застосування: у не металевій мисці змішати 50 мл крем-фарби і 75 мл активатора (для супер освітлення: 50 мл крем-фарби+100 мл активатора). Нанести отриману суміш на сухе немите волосся і рівномірно розподілити її. Після закінчення терміна тримання за допомогою легкого масажу ретельно розподілити продукт, а потім промивати волосся великою кількістю води до тих пір, поки вода не стане чистою. Промити волосся шампунем, найбільш відповідним для тільки що забарвленого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари