Всі категорії
Додати товар

Фарба для волосся anthocyanin second edition g14

510 грн
Опис

ФАРБА НОВА.
ВІДТІНОК G14 psyche lime
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ - ДО 27.04.2023.

Anthocyanin Second Edition Acid Color — це стійкий, кислотний, гіпоалергенний барвник прямої дії на гелевій основі, який має функції відновлення та біоламінування волосся. Процес фарбування не заснований на хімічній реакції та не руйнує меланін. Anthocyanin не містить перекису водню та аміаку.

Барвник розраховано на попередньо освітлене волосся. На неосвітленому, слабо освітленому або фарбованому волоссі колір може сильно (!) відрізнятись від заявленого. Для отримання максимально чистих та яскравих відтінків необхідний максимально світлий блонд (за вийнятком рудих, коричневих та червоних відтінків, які можна наносити на яскраво-жовтий та навіть мідний фон). Стійко зафарбовує натуральне волосся. Зафарбовує сивину, але із меншою стійкістю.
Обираючи колір, пам'ятайте про тривалий ефект дії фарби! Більшість позицій надзвичайно стійкі і не підлягають повному виведенню при систематичному фарбуванні. Середня стійкість більшості відтінків — близько 4-12 тижнів яскравого кольору. Однак окремо взяті позиції можуть не вписуватись у середньопрогнозований діапазон. Найсвітліші (особливо «холодні») відтінки палітри можуть змиватись швидше заявленого періоду при частому митті волосся чи під дією агресивних зовнішніх факторів, а високопігментовані відтінки підвищеної стійкості (переважно рожевої, червоної та мідної направленості) можуть затриматись надовше чи взагалі не змиватись природнім шляхом.
При систематичному фарбуванні більшість насичених (особливо «гарячих») відтінків складно вивести повністю, деякі — практично неможливо.
Наполегливо не рекомендуємо намагатись позбутися ще насиченого кольору за допомогою освітлюючої пудри. Одноразово пофарбоване Антоціаніном волосся можна змити до бази серією із трьох процедур використання Anthocyanin Decolor. На волоссі, фарбованому Антоціаніном неодноразово, ефект від використання деколору буде менш помітним, тому результат вимагатиме більшої кількості процедур. На натуральному волоссі, фарбованому Антоціаніном, навіть одноразово, ефект від використання деколору буде менш помітним, тому результат вимагатиме більшої кількості процедур.
Оскільки кислотний барвник кріпиться до білкового волокна, колір може швидко змиватись із сильно пошкодженого, багаторазово освітленого волосся, попри підвищену стійкість. Порушення технології може спричинити передчасне вимивання кольору.
ТЕХНОЛОГІЯ ФАРБУВАННЯ
Ретельно вимийте волосся шампунем з кислотним рН — Anthocyanin Acid Shampoo. Не використовуйте кондиціонер! Висушіть до ледь вологого стану.
2) Нанесіть на волосся стабілізатор кольору Fixing Aqua від Anthocyanin за допомогою пульверизатора.
3) Нанесіть фарбу на волосся, повністю уникаючи її потрапляння за межі крайової лінії та мінімізуючи потрапляння на шкіру голови.
4) Одягніть на волосся пластикову шапочку та прогрійте 20-30 хв феном, в клімазоні або використовуючи домашній сушуар. (Якщо ви використовуєте термошапочку чи фен низької потужності, можна подовжити час прогрівання).
5) Після прогрівання залишіть волосся в теплі під рушником* від 30 хв до 2 годин, в залежності від бажаної насиченості та стійкості кольору. «Холодні» відтінки гірше фіксуються, тому потребують більше часу, ніж «гарячі».
* При фарбуванні у відтінки сірого, що мають виражений фіолетовий підтон, додаткова витримка фарби після прогрівання, як правило, не потрібна. При безколірному біоламінуванні — переходьте до наступного етапу одразу після прогрівання.
6) Зніміть рушник і пластикову шапочку та повторно нанесіть на волосся стабілізатор кольору, ретельно перебираючи прядки.
7) Завершити процес рекомендується інтенсивним охолодженням за допомогою холодного фену або охолодженого рушника не менше 10 хв.
8) Ретельно вимийте волосся кислотним шампунем у комфортно прохолодній воді. Використовуйте кислотний ополіскувач Anthocyanin Acid Rinse, що сприяє закриванню лусочок кутикули волосини.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
carota
carota
Супер-продавець
Львів
89% виконаних замовлень
Була