Всі категорії
Додати товар

Безаміачна крем фарба для волосся zen з кератіном італія 100мл

340 грн
Опис

Опис
Sinergy Zen Professional Hair Color - професійна безаміачна крем-фарба для волосся. Властивості захисту і пом'якшення притаманні гідролізу кератину, який входить до складу фарби. В поєднанні з рослинними оліями натурального походження надає фарбі Zen захисного впливу на шкірний покрив, і допомагає уникнути, таким чином, сухості і ламкості волосся. Переваги: Компоненти, з яких складається цей косметичний засіб: - Барвники - близько 99%. - Етаноламін - луг. - Рослинні масла - дана формула містить пом'якшувальні речовини, такі як масло чайного дерева, пальмітинова кислота (пальмова олія, масло кісточки пальми і масло кокоса) і натуральні антиоксиданти, які не тільки заспокоюють шкіру, запобігаючи можливому почервонінню від сонячного впливу, але і відновлюють необхідний водний баланс.
Спосіб застосування:
Крок 1. Розрахуйте, скільки фарби потрібно для фарбування: * Фарбування коренів - близько 30 мл. * Коротке волосся до плечей (коріння + довжина) - 60 мл фарби на тонке і 1 тюбик ( 100 мл) на густе; * Середня довжина до лопаток – 100 мл фарби (1 тюбик) на тонку і 1,5 (150 мл) на густе волосся; * Довге волоссся до пояса – 150 мл - 1.5 тюбика для тонкого і 2 тюбика ( 200 мл) для товстого волосся. * Наведено приблизну кількість. Рекомендується запам'ятати, скільки фарби пішло на фарбування попереднього разу або уточнити необхідний обсяг у свого майстра або консультанта нашого інтернет - магазину. Якщо фарбуєте вперше, краще придбати на 1 тюбик фарби більше і зберегти залишки до наступного фарбування. Крок 2. При фарбуванні використовуйте рукавички. Змішайте оксидант і фарбу за інструкцією, наведеною нижче, до однорідного кремоподібного стану. Пропорція змішування : 1:1,5 Беремо 1 частину фарби і 1,5 частини окисника ( 100мл фарби+150мл окисника) 1:2 Беремо 1 частину фарби і 2 частини окисника ( 100мл фарби+200
Склад:
Aqua, celearyl alcohol, ethanolamine, polysorbate-80, laureth-3, propylene glycol, sorbitan stearate, betaine, glyceryl stearate, octyldodecanol, cocamidopropyl betaine, oleth-4 phosphate, oleyl alcohol, sorbitan oleate, glycol distearate toluene-2,5-diamine sulfate, oleyl phosphate, stearic acid, palmitic acid, hydrolyzed keratin, acrylates/ceteth-20 itaconane copolymer, cera alba(beeswax) etidronic acid, ceteareth-20, hydrogenated castor oil, tetrasodium EDTA, tetrasodium glutamate diacetate, sodium hydrosulfite, sodium sulfite, ascorbic acid, simethicone, 2,4-diaminophenoxyethanol hcl, m-aminophenol 2-methylresorcinol, linalool, hexyl cinnamal citronellol, parfum(fragrance).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл