Всі категорії
Додати товар

Стійка крем-фарба з трьома маслами garnier color naturals

50 грн
Опис

Відтінок 5.52 червоне дерево
В наявності 5шт
Ціна за шт 50грн, якщо заберете всі 5 то віддам за 200грн
Терміни до 5.24

Стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Naturals розроблена не тільки для якісного фарбування, але і для ефективного догляду за волоссям. Її унікальна формула збагачена трьома живильними оліями: оливковою, авокадо та каріте. Фарба має легку кремоподібну консистенцію і легко розподіляється по волоссю.

Активні компоненти насичують волосся живильними речовинами, завдяки чому колір виходить більш насиченим і зберігається дуже довго. Яскравий відтінок тримається більше восьми тижнів. Пігменти добре зафарбовують сивину. Волосся стає гладеньким, еластичним і сяючим.

Крем-фарба для волосся Garnier Color Naturals подарує шикарний стійкий відтінок і додасть здорового блиску вашому волоссю!

Спосіб застосування: накиньте на плечі рушник, щоб не забруднитися. Надіньте рукавички, які входять до комплекту, вилийте весь вміст флакона з проявником в неметалічну ємність і змішайте з кремоподібним барвником за допомогою спеціальної щіточки до отримання однорідної суміші. Негайно нанесіть суміш на корені волосся, розділяючи волосся пасмо за пасмом. Швидко нанесіть суміш, що залишилася на волоссі (волосся повинно бути покритим повністю), зберіть волосся догори. Залиште на 25 хвилин (на 35 хвилин, якщо волосся погано піддається фарбуванню або якщо у вас більше 70% сивого волосся) і змивайте до тих пір, поки вода не стане чистою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Коричневий
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл
Продавець
lilalilechka
lilalilechka
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була