Всі категорії
Додати товар

Крем-фарба для фарбування волосся young color you y-plx тон 5.4 light cooper brown (італія)

300 грн -7% 280 грн
Опис

Крем-фарба для фарбування волосся
Young Color You Y-PLX
(Італія)

🔸тон 5.4 — Light Cooper Brown
💳Ціна — 280 грн

Ідеальний продукт для фарбування волосся, що гарантує чудове покриття, діамантовий блиск і повне фарбування сивини в будь-якому відсотковому співвідношенні.

Кераміди утворюють ліпідний бар'єр на шкірі голови.
Стабілізована формула барвника захищає структуру волосся, забезпечуючи максимальну яскравість, стійкість і інтенсивність кольору.

Складні ефіри, що входять до складу, пом'якшують, мають антиалергічну дію, перешкоджаючи проникненню в шкіру аміаку та інших подразнювальних чинників.
Спеціальні компоненти дають змогу зафіксувати колір, що забезпечує підвищену стійкість барвника.
Полімери останнього покоління дають змогу рівномірно та плавно проникати у волосся компонентів з догляду упродовж усього часу фарбування.
Барвник має м'яку кремоподібну структуру, дуже легко наноситься, водночас не тече.
Високий вміст хелатоутворювальних речовин дає змогу максимально коректно працювати з барвником навіть за дуже жорсткої води.
Кераміди, що входять до складу, відновлюють цілісність кератинового волокна, створюючи ефект наповненості та потовщення волосся.

Застосування:

Для фарбування і тонування тон у тон і темніші тони змішайте фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 3% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарбовки додавайте 75 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.

Для фарбування й тонування на 1 тон змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 6% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарбою додавайте 75 мл окислювача).
Нанести отриману суміш на немите сухе волосся.
Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.

Для фарбування і тонування на 1-3 тони змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 9% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарбування додавайте 75 мл окислювача).
Нанести отриману суміш на немите сухе волосся.
Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.

Для фарбування і тонування на 3-4 тони з використанням суперосвітльних відтінків змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 12% у співвідношенні 1:2 (на кожні 50 мл крем-фарбовування додавайте 100 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 40 хвилин.
Для першого фарбування нанесіть суміш по всій довжині волосся, починаючи від коренів на відстані приблизно 1 см від шкіри голови, і залиште на 15 хвилин. Потім нанесіть суміш на корені та залиште на 30-45 хвилин залежно від результату, якого ви хочете досягти.
Для фарбування сивого волосся збільшити час витримки до 40 хвилин. Також змішайте потрібний тон із натуральним кольором того ж тону (наприклад, 7.46 змішати з 7). Співвідношення змішування залежить від відсотка сивого волосся.
Після закінчення процедури емульгувати невеликою кількістю води, ретельно змити й потім використовувати відповідні засоби для догляду за шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари