Всі категорії
Додати товар

Деколорант для видалення кольору стійкої фарби для волосся unic color off hair color remover

185 грн
Опис

Деколорант COLOR OFF бренду UNIC м’яко видаляє найстійкішу фарбу й водночас не зачіпає натуральний пігмент. Цей професійний засіб на сьогодні – незамінний інструмент салонних майстрів, котрі дбають про максимальне збереження структури локонів, їхнього природного блиску, гладкості й сили.

Процес роботи з деколорантом для волосся подібний до нанесення фарби: до набору COLOR OFF входять редуктор (110 мл) і активатор (110 мл). Обидва компоненти мають кремову консистенцію, тож їх легко змішувати між собою та розподіляти на пасмах. Засіб не містить аміаку.

Оскільки деколорант для волосся видаляє лише штучний колір без освітлення натурального пігменту, його дія максимально делікатна. Тож, залежно від глибини відтінку, може знадобитися від 1 до 3 процедур.

Якщо ви бажаєте видалити попередній колір перед наступним фарбуванням локонів, новий відтінок обирайте на 1 тон світлішим за той, який плануєте отримати в результаті. Ще одна унікальна функція деколоранту – корекція кольору. Часом, зокрема під час роботи з пористим волоссям, відтінок фарби може проявитись занадто насиченим. Із COLOR OFF ви будете впевнені, що завжди можете виправити тон і досягти ідеального результату.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари