Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ампули реконструкції raywell bio

170 грн
Опис

1шт - 170грн
10шт - 1300грн
Ампули реконструкції Raywell BIO містять лосьйон для SOS відновлення та захисту волосся під час хімічних процедур. Засіб здатний збагатити будь-який хімічний склад корисними речовинами, тім самим нейтралізувати його агресивний вплив на пасма. лосьйон доступний для придбання в пачках по 10 ампул. Купуючи одну пачку ві надовго забезпечуєте своє волосся протекцією. Усього одна ампула знадобиться для захисту локонів під час процедури фарбування або завивки. Половину вмісту додають у хімічний склад, що наноситься на волосся, а іншу половину наносять як змитий догляд на чисте, злегка вологе волосся відразу після закінчення процедури. Ваші локони отримають необхідну регенерацію клітин у всіх шарах волосяного стрижня. Так само засіб буде корисним як експрес-терапія з відновлення пасм. Нанесіть цілу ампулу на висушене на 30% волосся.

Для рівномірного розподілу скористайтеся гребінцем або рукавичками. Залиште на 5 хвилин, після чого ретельно промийте локони великою кількістю води.

Лосьйон являє собою концентрат з комплексу мінералів, екстракту японської камелії та воску і надає ряд впливів:

• стає ефективним протектором від хімічних реагентів,

• наповнює структуру волосяних ниток вологою, інтенсивно живити і розгладжує їх, надає антиоксидантну дію, запобігаючи руйнуванню волосяних клітин вільними радикалами, омолоджує пасма і перешкоджає ранньому виникненню сивини, запечатує кутикулу, роблячи волосся гладким, блискучим і слухняним,

• запаює кінчики, що січуться.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари