Всі категорії
Додати товар

Raywell bio hidra lotion. ампули райвел гідра. ампулы гидра.

130 грн -24% 100 грн
Опис

Лосьйон Raywell Bio Hidra Lotion для реконструкції волосся

Спеціальний засіб для реконструкції структури волосся після процедури фарбування, освітлення, хімічної та іншого типу завивок в ампулах.

Кожна ампула розрахована на двоетапне застосування з поділом вмісту на 2 частини. Одну половину використовують у складі, призначеному для проведення безпосередньої процедури, другу наносять на волосся вже як фінальний етап. Перевага використання складу – ефективне відновлення пошкодженої структури волосся.

Активні компоненти Raywell Hidra Lotion:

Олія японської камелії, віск та мінерали для зволоження, надання м'якості, шовковистості та блиску.
Сахароміцети Zn, Mg, Fe, Cu з вітамінів B мають антивікові властивості, є потужними антиоксидантами, сприяють: зволоженню; насиченню киснем; виробленню внутрішньоклітинної енергії; контролю над виділенням шкірного сала; активізації синтезу еластину та колагену; регулюванню обмінних процесів у ліпідно-білковому балансі.
Пропіленгліколь має схожі властивості з гліцерином. У зоні його відповідальності лежить поглинання вологи з навколишнього середовища та вбудовування її в структуру волосяного стрижня, захист від пересихання, підвищення еластичності та міцності локонів.
Применение:

Raywell Hidra Lotion використовується у складі для фарбування або освітлення, проведення кислотної, лужної, амінокислотної, шовкової або інших видів тривалої завивки, куди додається 1 частина вмісту ампули. Друга частина наноситься на волосся вже після обробки, миття, ополіскування та часткового підсушування.

Одна упаковка містить 10 ампул.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 10мл