Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий комплекс для волосся dikson ristrutturante

630 грн
Опис

Реструктурувальний комплекс в ампулах (керотин, протеїни шовку-ушкоджене волосся, роздратована шкіра голови) - для пошкодженого, щільного та пористого волосся.

Важливість ліпідів обумовлена ​​тим, що вони забезпечують бар'єрні властивості епідермісу, завдяки чому запобігають зневодненню шкіри шляхом зростання трансепідермальної втрати води (ТЕПВ). Завдяки роговому шару епідермісу та його міжклітинному ліпідному матриксу вода та електроліти утримуються всередині організму, а не випаровуються безупинно з його поверхні.

Має пролонговану лікувальну дію, засіб відновлює, живить і зміцнює внутрішню і зовнішню структуру волосся, робить волосся еластичним, доглянутим, наповненим енергією і життєвою силою і значно полегшує його розчісування. Шкіра голови заспокоюється навіть після найагресивніших процедур фарбування. Застосування ампул можливе як перед, так і під час (особливо подвійного) фарбування або хімічної завивки. Препарат є ідеальним після всіх видів хімічної обробки. Чудово підходить для SPA-догляду в салоні та поєднується з усіма ампулами з лікування шкіри голови.

Результат: Гідроліпідний баланс відновлений, а волосся виглядає шовковистим і сяючим.

Упаковка: коробка із ампулами 12 шт. по 12мл. Курс відновлення 12 разів, кожне миття. Профілактика – 1 раз на тиждень, 3-5 рази

Активні компоненти відновлюють структуру, заповнюють порожнечі всередині волосся, нормалізують рівень зволоження, потовщують і ущільнюють волосся, освіжають і заспокоюють шкіру голови, а також мають яскраво виражену антисептичну та ранозагоювальну дію.

Завдяки вмісту певних речовин, пов'язаних з білковою структурою волосся, впливає безпосередньо на пошкоджені ділянки, сприяючи відновленню фізіологічного балансу натурального волосся.

Виконує ефективну захисну дію, розплутує та пом'якшує; ідеальний як після застосування лужних обробок (барвники, хімічна завивка, відбілювання тощо) як ад'юванта, так і перед інтенсивною захисною дією.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари