Всі категорії
Додати товар

Скриня інтенсивного догляду хэір лос сістем орайсінг orising hair loss system

4100 грн
Опис

Ампули Hair Loss System Орайзінг - Скриня інтенсивного догляду від випадіння волосся

Система Орайсінг фітокосметичних процедур з ампул і шампуню (не входить до комплекту). Ампули двух видів – підготовчі (жовтого кольору) і терапії (білого кольору). Головна ціль системи попередити випадіння волосся та зміцнити слабке, також гарно стимулює його зростання.
Підготовча ампула завдяки активним інгредієнтам забезпечує належну гігієну, регулює ступінь жирності, зволожує шкіру та видаляє відмерлі клітини, шкіра голови краще насичується киснем та стабілізує гідроліпідне покриття.

Терапія базується на фітоекстрактах, серед яких женьшень, він виконує поживну та зміцнювальну функцію, та синергії цактивних компонентів, як гострий перець стимулює циркуляцію крові. Але головне залежіть від глікопротеїнів та гідроглікосамміногліканів, що входять до складу білої ампули.

Шампунь Орайсінг Hair Loss System з кислотним рівнем рН 5, в формулу якого не входить содіум лауреат сульфат, а бетаїн, який не шкодить гідроліпідному покриву і структурі волосся. Своєю стимулюючою та тонізуючою дією шампунь зобов'язаний наявності гінкго білоба та зеленого чаю, а соєвий білок забезпечують необхідне волоссю живлення.

Орайзінг Hair Loss System отримала сертифікацію в Державному Університеті Феррари, і всі тести були проведені не на тваринах.

Активні компоненти інтенсивного догляду Orising Hair Loss System:
алое, береза, польовий хвощ, алантоїн, перцева м'ята, розмарин, соняшник, женьшень, гострий перець, пантенол, м'ята перцева, гіалуронова кислота, гарбуз, глікопротеїни (складні білки), гідро-глікосамміноглікани, теонін (амінокислоти), валін (амінокислоти), лізин (амінокислоти).

Hair Loss System як користуватись ? :
В перший день ампула (жовтого кольору) рівномірно розподілити по всій поверхні шкіри голови, провести легке втирання за допомогою масажу, почекати 15-20 хвилин, вимити голову з шампунем Hair Loss System.
Ампула (білого кольору) розподілити на шкірі голови із легким масажем. Не змивати.
Другий день відпочити . На третій день вимити голову з шампунем і використати ампулу білого кольору .Четвертий день відпочити. На п'ятій день повторити процедуру першого дня.

Рекомендується використати 2 набори Hair Loss System, а потім продовжувати догляд за допомогою ORising Composizione Energetica D purificante pH 5.8 і порад трихолога.
Перед використанням краще відвідати трихолога. Якщо причиною випадіння є гормональний збій то треба використовувати набір 5 Alf Orising Bioessence.

Є в наявності.

Також є інша продукція цього виробника !

Якщо не побачили бажаного - напишіть мені !

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?