Всі категорії
Додати товар

Зволожуюче, відбілююче молочко з транексамовою кислотою shiseido aqualabel balance...

1800 грн
Опис

Зволожуюче, відбілююче молочко з транексамовою кислотою Shiseido Aqualabel Balance Care Milk, 130 мл, Японія

Це освітлююче і зволожуюче молочко, створене японською компанією Shiseido.
Цей продукт ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для шкіри з пігментними плямами, яка найбільше потребує зволоження.
Молочко запобігає появі веснянок і пігментації, забезпечує живлення необхідне для відновлення і сяйва вікової шкіри.

Спеціальна формула молочка швидко відновлює необхідний рівень зволоження та регенерує шкіру. Одним з ключових компонентів є м-транексамова кислота, яка проникає глибоко в шкіру, пригнічуючи утворення меланіну, відповідального за появу пігментних плям і веснянок, і надаючи шкірі сяйво і гладкість зсередини.

До складу також входить гіалуронова кислота, колаген та гліцерин. Гіалуронова кислота діє як природний зволожувач, забезпечуючи шкірі захист від втрати вологи.

Колаген покращує пружність та еластичність шкіри, запобігаючи утворенню зморшок і надаючи їй гладкість та м'якість.
Ці інгредієнти також сприяють прискоренню відновлення пошкодженого епідермісу.

Після застосування молочка шкіра стає неймовірно м'якою, ніжною та шовковистою.
Ніжний і розслабляючий аромат молочка з нотками троянди додасть приємні відчуття в процесі догляду за шкірою.

Спосіб застосування:
Нанести молочко на очищену шкіру обличчя після використання зволожуючого лосьйону. Поплескуюими, рухами розподілити його від центру до країв.

Склад: транексамова кислота, дикалійгліцирризінат, очищена вода, дипропілгліколь, 1,3-бутиленгліколь, рідкий парафін, темний гліцерин, метилполісилоксан, затверджувальна олія, поліоксіетілілілліцерил, 2-етилгексат, поліоксіетилгексанат монотиленової кислоти, гліцерил, дигліцерин, бегеніловий спирт, карбоксивініловий полімер. , Батиловий спирт, Поліоксіетилен (17) Поліоксіпропілен (4) Диметиловий ефір, Глізилгліцин, Поліоксиетилен (14) Поліоксипропілен (7) Диметиловий ефір, Піросульфат натрію, DL-α-токоферол, Ед Торій, D-Гуру Тамінова кислота, DL-аланін, Ацетилат натрію, гіалуронова кислота, гіалуронова кислота натрію (2), DL-метіонін, водорозчинний колаген (F), феноксіетанол.

Виробник: Shiseido, Японія
Об'єм: 130 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой