Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ампули для волосся dikson

350 грн
Опис

Ампули для волосся Dikson ✅Ristrutturante Dikson✅- експрес-відновлення миттєвої дії для дуже сухих і пошкоджених волосся, завдяки спеціальній формулі продукту, оставсостав ампули впливає безпосередньо на пошкоджені ділянки внутрішньої структури волосся, полегшує розчісування, надає волоссю еластичність і блиск. ▫️ ☘️Містить в складі гідролізований кератин, який виконує наслідки регенеруючу негативну функцію і впорається з допомогою механічної і термічної обробки волосся ▫️☘️Коллаген, входящий в состав ампулы, заполняет пустоты внутри волоса, эффективно восстанавливает, нормализует увлажнения и уплотняет его.
▫️☘️Камфора очищает кожу головы, освежает и успокаивает её, а также обладает антисептическим и ранозаживляющим действием.
▫️☘️Протеины шёлка дарят волосам жизненную силу и блеск.

Ампулы можно применять как до, так и после окрашивания волос.Продукт идеален после всех видов химической обработки волос.

☑️Результат👉сразу же, после первой процедуры !:
Объем + блеск + увлажнение + реконструкция, побалуйте себя и свои волосы SPA-процедурой!) Продаю, так як мені не підійшли. У мене кучеряве, хвилясте волосся. Використовувала 2 ампули В упаковці 10 шт залишилося Купувала за 450,продаю за 350 Термін придатності до 2025 року

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
curly...
curly_anastazi
Дніпро
Була