Всі категорії
Додати товар

Маска відновлююча для волосся,(180мл), корея

290 грн
Опис

Опис Відновлююча маска для пошкодженого та фарбованого волосся, MISE EN SCENE, Damage Care Treatment, 180 мл

Damage Care Treatment – ​​професійна корейська маска, що призначена для інтенсивного відновлення волосся. Вона реанімує локони від пошкоджень, що виникли в результаті фарбування та термічного впливу, відновлюючи структуру кожного волоска із глибини. Засіб також виконує кондиціювання - знімає статичну напругу, пом'якшує волосся, робить його гладким, і полегшує процес розчісування.
Маточне молочко прискорює процес росту волосся і збагачує його великою кількістю амінокислот, вітамінів, мінералів, фосфоліпідів та ферментів, необхідних для підтримки здоров'я та краси локонів.
Арганова олія виконує відновлюючу та зміцнювальну функції, та інтенсивно зволожує волосся з глибини, запобігаючи сухості та ламкості.
Гідролат троянди відповідає за якісне зволоження, допомагає позбутися лущення шкіри голови, запобігає перетину, і зміцнює волосяну цибулину, захищаючи волосся від випадіння.
Соняшникова олія розгладжує пасма, пом'якшуючи їх і роблячи гладкими та шовковистими. Завдяки даному компоненту волосся стає більш слухняним і легше піддається укладанню.
Особливі умови використання
Особливих умов використання немає
Особливі умови поєднання
Особливих умов поєднання немає
 
Застосування
Вимий волосся шампунем, після чого видави маску на долоні, і розподіли засіб по всій довжині, починаючи від коріння, і розподіляючи до кінчиків. Тримай маску 2-3 хвилини, а потім промий волосся проточною водою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари