Всі категорії
Додати товар

Аромакрем з шовковою консистенцією для зміцнення волосся lebel iau cream silky repair 200 мл

990 грн
Опис

Зволожуючий аромакрем Lebel IAU Melt Repair від Lebel Cosmetics (Японія) - салонний засіб, який ідеально підходить для догляду за жорстким, кучерявим і пересушеним волоссям. Активні компоненти: комплекс клітинних мембран, медова есенція, екстракт лімнантесу білого.

Косметичний продукт має найлегшу консистенцію, що тане, яка швидко поглинається волоссям, живить їх і забезпечує оптимальний рівень гідратації без обтяження. Крем робить пасма більш піддатливими при укладанні та розчісуванні, підвищуючи їх м'якість та еластичність. Засіб запобігає випаровування вологи та висушування волосяних стрижнів, зберігаючи цінну вологу всередині них. Активні компоненти мінімізують поглинання різних неприємних запахів, а сонцезахисний фактор SPF 15 захищає від згубного впливу ультрафіолету.

Спосіб застосування:

На вологе, вимите шампунем IAU волосся, нанести аромакрем, попередньо розігрів між долонями. Залишити на 3-7 хвилин по всій довжині, наносити з кінчиків волосся. Потім змити водою. Чи не наносити на шкіру голови. Підходить для щоденного застосування.

Склад

Комплекс клітинних мембран, медова есенція, екстракт лімнантесу білого.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bestforyou12
BBHair
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Була