Всі категорії
Додати товар

Маска медова для волосся інтенсивної дії daeng gi meo ri honey intensive hair mask 1000ml

1399 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri - лікувальна косметика, в основу якої покладено народні рецепти найкращої книги з медицини в історії Східної Азії, визнаної ЮНЕСКО світовою спадщиною. Основним інгредієнтом косметики є відвар з лікарських рослин та води найвищого ступеня очищення. Daeng Gi Meo Ri подарує вашому волоссю природну силу, красу і допоможе у боротьбі з причинами випадання волосся, простимулює зростання нових, захистить і зміцнить коріння, усуне подразнення шкіри голови.

ферментовані трав'яні екстракти, що входять до складу медової маски Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask, забезпечують моментальне зволоження та відновлення пошкодженого волосся. Завдяки вмісту маточного молочка та екстракту олії насіння соняшника, маска живить та захищає волосся від УФ-випромінювання та інших зовнішніх факторів. Олія авокадо надає інтенсивну живильну дію і надає волоссю сяйва. Комплекс трав'яних екстрактів хризантеми сибірської, хаутюнії серцеподібної та корейського женьшеню забезпечує інтенсивне зволоження волосся.

Інтенсивна медова маска рекомендована для жорсткого, пошкодженого хімічними процедурами волосся, для сухого і крихкого, а також для нормального волосся для надання гладкості та шовковистості.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л
Продавець
tatiana739574
tatiana739574
Супер-продавець
Обухів
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари