Всі категорії
Додати товар

Поживна маска, що відновлює, для волосся daeng gi meo ri vitalizing nutrition hair pack 120 ml

273 грн
Опис

Рекомендована для пошкодженого, ослабленого та січеного волосся. Комплекс рослинних екстрактів «Uturn» і кератиновий протеїн перешкоджають електризації волосся, роблять його еластичним і блискучим, забезпечуючи вологою і інтенсивно живлячи пошкоджене волосся.

Активний компонент - настій лепехи очеретяного, здавна відомий як ефективний засіб для відновлення волосся - зберігає вологу у волоссі і робить його більш гладким і блискучим. Маска має антиоксидантну, тонізуючу та відновлюючу дію, зміцнює волосяні фолікули, сприяє росту волосся. В результаті волосся стає здоровим, густим, еластичним і блискучим.

Активні інгредієнти:

Хризантема, реманія клейка, Листя туї східної, екстракт полину, екстракт плодів корейської гледичії звичайної, екстракт кореня білої шовковиці, Екліпта розпростерта, Жгун-корінь, Настій аеру болотного, Центелла Азіатська, Кора Амурського барха , Екстракт кореня женьшеню.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість маски на вологе волосся після застосування шампуню DAENG GI MEO RI Vitalizing Shampoo і рівномірно розподіліть по всій довжині, виключаючи коріння та шкіру голови. Помасажуйте волосся, ретельно втираючи маску. Залишіть на 2-3 хв, потім змийте теплою водою.

У разі попадання в очі негайно промийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize