Всі категорії
Додати товар

Пілінг для шкіри голови

285 грн
Опис

Трихологічний пілінг для шкіри голови Crazy Hair 🍃
.
Пілінг з концентрацією мигдальної кислоти 3% освіжає волосся, надаючи очищаючий ефект шкірі голови. Прискорює процес відлущування епідермісу, регулює виділення шкірного сала волосся і відновлює баланс шкіри голови.
Трихологічний пілінг - перший базовий етап правильного догляду за шкірою голови. Регулярний пілінг допомагає позбутися мертвих клітин шкіри, очищає та освіжає шкіру, покращуючи кровообіг шкіри голови..
.
.
— 3% мигдальна кислота працює за лаштунками невидимими для нашого ока способами. Він розчиняє мертві клітини шкіри та очищає волосяні фолікули. Вітамін B3 він забезпечує, регулює секрецію шкірного сала.
—Ніацинамід (вітамін B3) - ефективно бореться з лупою, регулюючи секрецію шкірного сала. Ніацинамід покращує кровопостачання шкіри голови, захищаючи вас від надмірної втрати волосся.
—Трегалоза і сечовина - чудово зволожують і пом'якшують шкіру голови, а також полегшують дію активних інгредієнтів, що містяться у формулі. Крім того, трегалоза і сечовина полегшують дію інших активних інгредієнтів.
—Яблучний оцет – відновлює природний pH шкіри, зміцнює волосяні цибулини, зменшує подразнення та свербіж шкіри голови.
—Олія лаванди, отримана із солодкого апельсина та лайма, має ароматерапевтичні властивості та створює атмосферу розслаблюючого блаженства.
.
🏷️Ціна:285грн
Виробник: Польща

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
380672710970
380672710970
33% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари