Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся

450 грн
Опис

Маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask Салонний ефект за 8 секунд (рожева)
Корейські експерти неможливе роблять реальним. Цього разу бренд Masil здивував прихильників унікальною маскою, що відновлює волосся лише за 8 секунд. Вона стане справжнім порятунком для власниць пошкодженого та сухого волосся, яким постійно бракує часу на повноцінне відновлення після фарбування.
Маска має вигляд прозорої рідини, що перетворюється на ніжний крем після контакту з водою. Після нанесення маска розігріває волосся та шкіру для активнішої дії компонентів і стимуляції роботи волосяних фолікулів.
В основі формули засобу — 16 рослинних екстрактів (лакриці, зеленого чаю, лаванди, лимона, центели азійської, апельсина, гінкго тощо), які відновлюють структуру волосся та оздоровлюють його.
Гідролізований колаген і кератин, цераміди, протеїни шовку розгладжують волосся, роблять його еластичним і м’яким, надають кондиціонувальний ефект.
Екстракт спіруліни бореться з випадінням й активізує ріст нового волосся.
—————————————————
Masil - Відновлювальна маска для волосся - 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask (зелена)
Відновлювальна маска для волосся для чутливої шкіри голови. Вона заспокоює подразнення та стимулює ріст здорового, міцного волосся. Містить композицію амінокислот, які зміцнюють волосяні фолікули. Екстракт м'яти регулює виділення шкірного сала і стимулює кровообіг. Екстракт лаванди має заспокійливу дію, знімає подразнення та зменшує утворення лупи. Формула продукту збагачена рослинними протеїнами, які заповнюють порожнини в кутикулі волосся, мають зміцнювальну та відновлювальну дію. Після застосування маски зменшується почервоніння шкіри та свербіж. Продукт веганський.
Активні компоненти:
амінокислоти - зволожують, зміцнюють волосяні цибулини,
екстракт м'яти - зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст волосся і кровообіг, регулює виділення шкірного сала,
екстракт лаванди - знімає подразнення, заспокоює, регенерує, має антибактеріальну дію, зменшує лупу,
рослинні протеїни - заповнюють порожнини в кутикулі волосся, зміцнюють та відновлюють.
Дія засобу: заспокоює, регенерує, регулює виділення себуму, зменшує почервоніння і свербіж.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikto...
viktoriakotenko
Вінниця
46% виконаних замовлень
Була

Схожі товари