Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся проти випадіння

330 грн
Опис

У випадання волосся може бути безліч причин і одна з найпоширеніших – ослаблення, стоншення та пошкодження пасм. У такій ситуації повернути волоссю силу та густоту здатна інтенсивна живильна маска Dlae Soo. Цей продукт забезпечує волосся всіма необхідними ресурсами у вигляді вітамінів, поживних речовин, антиоксидантів, які оздоровлюють та зміцнюють слабкі волосяні стрижні.

Як і всі продукти цього корейського бренду, маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo створена за допомогою перевірених століттями традиційних східних рецептів краси. У складі поєднуються натуральні компоненти – 19 рослинних екстрактів та 3 види поживних олій. Діючи синергічно, вони посилюють природні захисні властивості волосся, сприяють підвищенню еластичності, пом’якшують, надають шовковистої текстури.

Іншим важливим компонентом складу Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Nourishing Pack є кератин. Він ущільнює волосся, заповнює пористу та пошкоджену структуру, сприяє утриманню вологи, розгладжує, запобігає електризації та сплутуванню.

Маска для волосся проти випадання покращує зовнішній вигляд і пожвавлює волосся безпосередньо після використання, однак, щоб досягти максимально вираженого зміцнюючого ефекту, варто застосовувати регулярно – раз на тиждень.

Згідно відгуків споживачів маска Daeng Gi Meo Ri зовсім не обтяжує пасма і може використовуватися у догляді власниками будь-якого типу волосся.

🏷️325 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
fainaydoglayd
fainaydoglayd
Павлоград
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?