Всі категорії
Додати товар

Відновлююча маска для волосся restorative hair masque inahsi

200 грн
Опис

Об'єм: 57 g.

Давайте подивимося правді у вічі; наше волосся може пройти через його кроки. Щоденного зносу, викликаного атмосферними впливами, маніпулятивним укладанням, тепловими і хімічними процесами, достатньо, щоб наше волосся стало сухим, слабким і пошкодженим.

Натуральна маска для волосся відновить, захистить і зміцнить ваші локони, сприяючи їхньому загальному здоров'ю. Ця маска для волосся збагачена керамідами, такими як конопляне масло, які допомагають волоссю утримувати вологу, відновлюють баланс волосся і допомагають звести до мінімуму наслідки щоденного зносу.

Амінокислоти шовку зміцнять ваше волосся і відновлять втрату білка через пошкодження. Ідеально підходить для тих, хто перейшов від хімічних засобів до натурального, забарвленого і надмірно обробленого волосся.

Спосіб застосування

Розділ чисте, вологе волосся. Нанесіть велику кількість продукту від коренів до кінчиків, використовуючи пальці або гребінець із широкими зубами, щоб розплутати волосся. Дайте продукту постояти 5 хвилин. Ретельно змийте холодною водою, щоб закрити кутикулу. Для глибокого проникнення накрийте волосся пластиковою шапочкою, а потім додайте помірне тепло до 30 хвилин. Ретельно промийте. Для відпарювання сядьте з непокритим волоссям. Пара додасть додаткову вологу.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари