Всі категорії
Додати товар

👒 маска-шапочка для волосся з яблучним оцтом lador acv vinegar hair cap

99 грн
Опис

👒Маска-шапочка для волосся з яблучним оцтом Lador ACV Vinegar Hair Cap
🌿Активно відновлює волосся та шкіру голови, забезпечуючи ретельне очищення не пересушуючи та не порушуючи природний pH баланс.
🌿Надає волоссю об'єм і блиск, робить його слухняним, захищає від агресивної дії зовнішніх факторів.
🌿Маска впливає на пошкоджене волосся з різних боків, забезпечуючи максимальний ефект, що оздоровлює.
🌿Ефективно очищає шкіру голови, видаляє пил, забруднення та залишки косметичних засобів, усуває неприємні відчуття та свербіж, освіжає та заспокоює.
🌿Підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, зміцнює захисні функції шкіри та волосся, нейтралізує агресивний вплив проточної води.
🌿Маска відновлює і зміцнює структуру волосся, не допускає їх посічення, пом'якшує і надає гладкості. Надає прикореневого об'єму, повертає волоссю здоровий вигляд.
🌿Підходить для жирної шкіри голови та догляду за ослабленим волоссям.

⚛️ОСНОВНІ КОМПОНЕНТІ
✔️Яблучний оцет глибоко очищає шкіру голови, бореться з лупою та освіжає. Сприяє поліпшенню кровообігу та прискорює ріст волосся, надає їм сяйва.
✔️Ферменти соєвих бобів, омели і кореня циліндричної імперати зміцнює захисні функції волосся, оберігають від агресивного зовнішнього впливу, відновлюють і зволожують.
✔️Олія оливи глибоко живить волосся, робить його гладким, шовковистим і слухняним.
✔️Екстракт чайного дерева має антибактеріальний знезаражуючий ефект, глибоко оздоровлює шкіру голови. Зупиняє запальні процеси, знижує подразнення.
✔️Екстракт розмарину зволожує сухі та ламкі пасма, перешкоджає ослабленню та випаданню волосся. Стимулює утворення нових волосяних фолікул, усуває лупу і бореться з ранньою сивиною.

Застосування:

1.Використовувати після застосування шампуню. М'яко промокніть волосся рушником від надлишків вологи. Зберіть волосся на маківці і акуратно надягніть маску, щоб вона закривала все волосся.

2.Поправте маску так, щоб вона добре трималася на голові, видаліть паперову наклейку і зафіксуйте частину маски, що клеїться.

3.Обережно помасажуйте голову і через 10-15 хвилин видаліть маску. Ополосніть волосся теплою водою, ретельно видаляючи залишки засобу.

🛍️ 1 шт. - 95 ₴

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл

Схожі товари