Всі категорії
Додати товар

Маска живильна для сухого волосся - byphasse hair mask pro nutritiv riche

199 грн
Опис

Маска живильна для сухого волосся - Byphasse Hair Mask Pro Nutritiv Riche

Вік:18+
Призначення:Для блиску, Живлення, Зволоження
Час застосування:Універсальний
Стать:Для жінок
Класифікація:Міддл маркет
Тип волосся:Пошкоджене, Сухе, Тонке
Країна ТМ:Іспанія
Зроблено в:Іспанія
Об'єм:500ml

Опис Маска живильна для сухого волосся - Byphasse Hair Mask Pro Nutritiv Riche
Ви перепробували безліч різних шампунів, але ваше волосся все одно залишається сухим і тьмяним? Можливо, просто варто спробувати додатковий косметичний засіб, призначений для інтенсивного живлення позбавленого життя волосся? Зверніть увагу на чудову поживну маску Hair Pro Mask Nutritiv Riche від іспанського бренда Byphasse. Цей професійний засіб порадує вас дієвим ефектом вже після декількох застосувань.

У складі маски для сухого волосся міститься цілий комплекс модернізованих амінокислот, які отримують з рослинних білків. Ці компоненти всмоктуються всередину кожної волосинки, дбайливо зміцнюючи їх структуру й активно протидіючи сухості на пошкоджених ділянках. Для досягнення максимально дієвого ефекту використовуйте представлений засіб у поєднанні з шампунем з одноіменної лінійки Nutritiv Riche.

Ціна сайтів починається від 440 грн , а у нас лише 199 грн

За термінами нічого підказати не можу, батч код та дати де є намагалася сфотографувати - інформація на фото. Ставлю статус бу , хоча деякі позиції новенькі і не чіпані, але як це дізнатися ... Тому показую на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту, але не плутаємо грами та мілілітри...

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві !

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари