Всі категорії
Додати товар

Масіл. маски для волосся корейські. masil.

30 грн
Опис

💚Супер відновлююча маска Masil 8
Seconds Super Salon Mild Hair Mask Stick Pouch для дуже пошкодженого волосся
Вона всього за 8 секунд поверне волоссю блиск, життєву силу, усуваючи сухість і ламкість.
Засіб делікатно діє на волосся і шкіру голови, проникає в кутикулу і позитивно впливає на відновлення структури пасм, повертає волоссям пружність і еластичність.
Засіб покращує живлення волосяних цибулин і насичує їх біологічно активними речовинами, завдяки чому волосся стають більш міцними, їх структура відновлюється, а зростання посилюється.
Маска також оздоровлює шкіру голови, нормалізує рН-баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випаданню волосся.
Комплекс протеїнів надає волоссю шовковисту мʼякість, природне гладкість і еластичність.
Комплекс амінокислот, що становлять білкові сполуки волосся, забезпечують інтенсивне живлення пошкодженим волоссю, роблять їх еластичними і мʼякими. Повертають життєву силу і здоровий блиск.

💙 Маска для обʼєму волосся Masil 8 Seconds Salon Liquid Hair Mask
Засіб дбайливо піклується про тонке, ослаблене, неживе волосся, активно живить і відновлює пошкоджені ділянки, поповнює нестачу вологи, запобігає січенню волосся, утворює захисний шар, оберігає локони від негативного впливу засобів для укладки, фена і проточної води.
Маска оздоровлює шкіру голови, нормалізує природний рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випадінню волосся.
Засіб здатний поліпшити стан волосся буквально за 8 секунд.
Являє собою прозору есенцію, яка безпосередньо впливає на локони і шкіру голови

❤️ Корейська маска для волосся Салонний ефект за 8 секунд Masil 8 Seconds Salon Hair Mask
Всього 8 секунд - щоб волосся стали ідеально гладкими, шовковистим і блискучим!
Завдяки технології інверсії, текстура чарівним чином перетвориться з рідкої есенції в кремову і зробить волосся і шкіру голови здоровими в найкоротші терміни.
Формула маски глибоко проникає через кутикулу і робить позитивний вплив на відновлення структури волосся, відновлює пружність і еластичність, нормалізує рН шкірних покривів голови, зменшує жирність шкіри голови і перешкоджає випаданню волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл

Схожі товари