Всі категорії
Додати товар

Захисний засiб для волосся philip kingsley swimcap water resistant mask 75ml

300 грн
Опис

Класний засіб на літо від відомого Філіпа Кінгслі, щоб захистити своє волосся під час купання
Забезпечуючи життєво важливий захист від хлорованої та солоної води, Swimcap Water Resistant Mask спочатку був розроблений Філіпом Кінгслі на замовлення першої олімпійської команди США з синхронного плавання; він розроблений, щоб бути водостійким, запобігати вицвітанню кольору та забезпечувати захист від ультрафіолету.

Крем для захисту пасм містить суміш із зміцнюючого гідролізованого еластину, зволожуючої касторової олії та насиченої жирними кислотами оливкової олії для запобігання ламкості та додання блиску. Забудьте про пасма, схожі на солому після плавання, ваше волосся залишиться сяючим і сяючим! Окрім захисту пасм від ультрафіолетових променів, хлору та солоної води, вона також допомагає захистити від зміни кольору, що означає, що вона ідеальна для блондинок — будьте певні, маска не реагує на хлор і не позеленіє волосся!
Нанесіть вздовж секцій на вологе волосся та розчешіть. Залиште засіб на волоссі, щоб захистити його від пошкоджень сонцем і водою під час прийняття сонячних ванн і купання. Щоб видалити, добре промийте, а потім двічі змийте шампунем і нанесіть кондиціонер

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?