Всі категорії
Додати товар

Пілінгова маска «о» для очищення шкіри голови sim sensitive system 4 oil cue scalp...

570 грн
Опис

Лущення, подразнення шкіри голови, лупа, грибки - всі ці проблеми усуне терапевтична маска-пілінг System 4 Oil Cure Scalp Treatment. Цей препарат є чудовим порятунком від різних бактерій, псоріазу, запалень. Допоможе при випаданні волосся, нормалізує мікрофлору, глибоко та дбайливо очистить шкіру. Відновить порушену роботу сальних залоз. Позбавить від дискомфорту і сверблячки. Підходить також як крем для видалення тім'яної скоринки або гнейсу (лусочки) у малюків. pH. 3,0
Ви не знайдете у складі парфумерних ароматів, гормонів, барвників, продуктів тваринного походження. Підходить для догляду за натуральним і фарбованим волоссям.
Корисні властивості
Ментол – пом'якшує та зволожує локони, заспокоює шкіру голови, відновлює кровообіг, дарує приємний аромат.
Розмарин - відновлює ослаблене волосся, прискорює його зростання, позитивно впливає на кровообіг шкіри голови, запобігає випаданню, зміцнює.
Піроктон оламін – активно бореться з лупою та усуває причини її появи, усуває грибки та запалення, нормалізує роботу мікрофлори.
Саліцилова кислота - очищає шкіру і створює бар'єр, що захищає від негативних зовнішніх факторів, добре доглядає жирну шкіру.
Гліцерин - захищає від ламкості і кінчиків, що січуться, усуває зайву жирність, прискорює ріст здорового волосся, прибирає пухнастість, вбиває лупу.

Застосування
Терапевтична маска-пілінг System 4 Oil Cure Scalp Treatment купується без призначення профільного фахівця. Розподіліть невелику кількість продукту по всій шкірі біля коренів масажними рухами. Після нанесення маски, тримати голову у теплі не менше 45 хвилин, можна залишити на ніч. Далі змити водою та використовувати шампунь та бальзам, бажано серії System 4 для досягнення найкращого ефекту.
Для максимального ефекту рекомендуємо використовувати препарат спільно з терапевтичними шампунями №1, №2 або №4 з лінії System 4.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize