Всі категорії
Додати товар

Живильна маска для волосся з активними кислотами і кератином, hollyskin

295 грн
Опис

Маска з активними кислотами і кератином Acid Solution розгладжує і пом'якшує волосся по всій довжині, надає природного блиску й об'єму, запобігає ламкості, усуває пушіння й електризацію.
Активні кислоти готують шкіру голови і волосся до вбирання діючих компонентів, ретельно очищають і зволожують їх. Гідролізований кератин легко проникає у структуру волосся, ущільнює і наповнює його, візуально потовщує волосину. Протеїни вівса розгладжують і зменшують ламкість.
Колаген забезпечує ефективне зволоження, зберігає пружність і еластичність волосини. Багата на олеїнову кислоту олія авокадо глибоко проникає у шкіру голови, зволожує і нормалізує гідроліпідний баланс, зміцнює волосяну цибулину, насичує тканини вітамінами А, D i E. Екстракт кропиви запобігає електризації, усуває лупу, зміцнює волосся і надає блиск.
🔷️Застосування: невелику кількість маски нанести на вологе, злегка підсушене рушником, волосся, зачекати 5-10 хвилин, змити достатньою кількістю води. Можна використовувати щоразу після миття волосся. Для досягнення максимального ефекту рекомендуємо використовувати комплекс засобів серії Acid Solution.
🔷️Об'єм: 200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?