Всі категорії
Додати товар

Для зволоження та блиску волосся alfaparf semi di lino diamond illuminating

600 грн
Опис

Шампунь

250мл. - 600грн.
1000мл. - 1050грн.

Кондиціонер
200мл. - 630грн.

Маска
200мл.- 700грн.
500 мл. - 1050грн.

💎Шампунь Alfaparf Semi Di Lino Diamond Illuminating Low був створений спеціально для тьмяного і неживого волосся. Ця косметика здатна підсилити природний блиск пасом на цілих 37%! Після першого миття волосся стає надзвичайно блискучим, чудово відбиває світло, виблискує тисячами відблисків і радує здоровим виглядом.

Шампунь Alfaparf Semi Di Lino Diamond Illuminating Low заснований на трьох унікальних технологіях:

- Shine Fix Complex - надає волоссю неземного блиску, який зберігається протягом 24 годин. Волосся блискуче від коренів до кінчиків.
- Color Fix Complex - захист для фарбованого волосся. UVA і UVB фільтри захищають пігмент від вицвітання, а антиоксиданти уповільнюють процес старіння пасом.
- Полівітамінний комплекс - інгредієнти, які живлять і живлять волокна волосся.

Шампунь ніжно очищає пасма, не подразнює шкіру голови і не викликає дискомфорту. Його непінна формула не містить сульфатів. Косметичний засіб живить пасма, зволожує і розгладжує їх. Ефект - чудово блискучі, гладкі та м'які пасма.

💎КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ БЛИСКУ ВОЛОССЯ ALFAPARF MILANO SEMI DI LINO ILLUMINATING CONDITIONER

Кондиціонер для нормального волосся. Чудово розплутує волосся, надає м'якість, сяйво та блиск. Екстракт льону, збагачений насиченими жирними кислотами омега 3 та омега 6, надає неймовірний блиск та розгладжує волосся. Комплекс збереження кольору: продовжує та посилює сяйво та інтенсивність кольору.

💎Alfaparf Diamond, Освітлююча маска для нормального волосся

Ідеально зволожуюча та освітлююча маска для нормального волосся. Захищає від втрати вологи та допомагає розгладити кутикулу волосся.

Мрієте про неповторне сяйво і водночас хочете забезпечити своєму волоссю глибоке живлення? Маска Alfaparf Semi Di Lino Diamond Cristalli Illuminating Mask змінить зовнішність всього за 5 хвилин. Містить велику кількість масла ши, яке чудово живить і зволожує волосся, роблячи його м'яким, гладким і еластичним. Надзвичайний блиск забезпечує екстракт насіння льону, який допомагає розгладити кутикули волосся і захищає їх від втрати вологи, а також світловідбиваючий діамантовий пилок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари