Всі категорії
Додати товар

Маска "semi di lino maschera illuminante" для блиску та відновлення структури волосся,...

520 грн
Опис

Амінокислоти та пептиди кератину

Водорозчинна форма натурального кератину – протеїну, що є основою структури волосся, містить високий відсоток незамінних амінокислот (аргінін, ін.), легко вбудовується в матрицю волосся в місці пошкодження та здійснюють репараційний ефект - знижує пористість волосся за рахунок заповнення пустот пошкодженого волосся. Дуже хороший природній м'який зволожувач: не викликає пересушування волосся при сухому повітрі та зайвої вологості при вологому кліматі. Добрий кондиціонуючий та антистатичний агент. Надає блиск, зміцнює структуру, усуває сухість, значно полегшує розчісування та укладання волосся.

Амінокислоти та пептиди шовку: гідролізат серицину

Один з найцінніших косметичних компонентів. Амінокислоти шовку (серицин, ін) вбудовуються в пошкоджені ділянки волос і шкіри, усувають пошкодження і мікротріщини, стимулюють синтез білків (колагену, ін.) і регенерацію, покращують мікроциркуляцію, насичують волосся та шкіру вологою, повертаючи природну м'якість і еластичність, розгладжуючи волосся, роблячи його більш слухняним та захищаючи від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Серицин створює на волоссі захисну плівку, яка запобігає втраті вологи, захищає його від шкідливого впливу факторів навколишнього середовища, дуже цінується за свої сенсорні якості, повертає волоссю відчуття оксамиту, життєву енергію та блиск. .

Гіалуронова кислота

Забезпечує інтенсивне зволоження локонів, якого складно досягти іншими методами – молекули води розподіляються рівномірно і тому волосся виглядає більш доглянутим та здоровим; покращує процес вироблення еластину та колагену - волосся набуває природного блиску; живить фолікули волос, сприяє покращанню циркуляції та обміну речовин у шкірі - гіалуронова кислота є дуже потужним активатором росту волосся. Багато фахівців стверджують, що гіалуронова кислота – найкращий засіб для відновлення волосся після інтенсивного фарбування або завивки.

Застереження.

Косметичний засіб, тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі, при попаданні - ретельно змити чистою проточною водою. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості (алергії) до будь-якого з компонентів продукту.

Склад (INCI)

Aqua, cetearyl alcohol, parfum, benzyl alcohol, cetrimonium chloride, potassium lactate, panthenol, propylene glycol, citric acid, sodium gluconate, saccharide isomerate, dehydroacetic acid, hexyldecanol, coco-glucoside, glyceryl oleate, keratin, sodium hyaluronate, hydrolyzed keratin, hydrolyzed sericin, hydrolyzed hyaluronic acid, linum usitatissimum seed oil, sodium citrate, ceramide 3

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ninasybchy
ninasybchy
Тернопіль
60% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?