Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча відновлююча маска balmain paris moisturizing repair mask

1990 грн
Опис

100% оригінал. Прямі поставки від виробників.

Оновлена формула для ідеального живлення та зволоження волосся!
Коли ваше волосся потребує додаткового харчування – це продукт саме те, що потрібно! Назва говорить сама за себе. Відновлююча маска повертає до життя сухі і слабкі локони, роблячи їх м'якими і розкішними. Засіб, заповнений фірмовим ароматом Balmain, створює ефект салонної процедури.
◌ Не має сульфатів та парабенів.
◌ Підходить для обробленого та фарбованого волосся.
◌ Відновлює еластичність та гнучкість пасм.
Засіб є частиною лінії «Зволожуючий догляд», яка збагачена кращими компонентами для захисту локонів від УФ-випромінювання, надання блиску, поліпшення та збереження кольору (особливо актуально для фарбованого волосся). Крім цього, маска виділяється фірмовим ароматом Balmain, що створює неповторний SPA ефект.
Провітамін В5 допомагає підтримувати оптимальну кількість вологи, еластичність та гнучкість пасм. Компонент заспокоює роздратовану шкіру голови, пом'якшує волосся та повертає їм природний блиск. Він також надає локонам додатковий заряд вітаміну В, який оздоровлює кожну волосину, добре стимулюючи їх зростання.

Спосіб застосування
Нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся і м'яко помасажуйте. Ретельно промийте волосся через 5-10 хвилин. Рекомендується використовувати після зволожуючого шампуню та перед зволожуючим кондиціонером.

Об`єм: 200 мл
Бренд: Balmain
Країна бренда: Франція

Відправка: Нова пошта - повна передоплата або післяплатою з передоплатою 200 грн.
Укрпошта і Meest - тільки 100% передоплата.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари