Всі категорії
Додати товар

Живильна маска для пошкодженого волосся mise en scene perfect serum treatment (180 мл)

399 грн
Опис

Експрес-маска для волосся з інтенсивно відновлювальним і живильним ефектом від корейського бренду косметики для волосся Mise en Scene (входити до косметичного конгломерату Amorepacifiс, якому належать 30+ брендів). В основі формули: збалансована комбінація з 7 натуральних олій: арганової, жожоба, кокосової, абрикосових кісточок, оливкової, марули, насіння камелії. Маска має квітково-мускусний аромат, поєднує свіжий аромат цитрусових, зеленого яблука, флердоранжу і конвалії. Підходить для догляду за сухим, ослабленим, пошкодженим волоссям.

Рекомендовано для:
- інтенсивного зволоження і живлення, зміцнення структури і відновлення волосся по всій довжині, запобігаючи ламкості, сухості та появі посічених кінчиків.
- миттєвого пом'якшення і позбавлення волосся від сплутування та зайвої пухнастості, що полегшує догляд за ним, повертає шовковистість, еластичність і здорове сяйво.

Спосіб застосування: після миття з шампунем нанесіть маску на волосся і особливо кінчики, уникаючи шкіри голови, і залиште на 1-2 хвилини, потім змийте теплою водою.

Об'єм: 180 мл, повний розмір.
Термін придатності: 26.04.2026

Повний склад:
Water, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Hydrogenated Polyisobutene, Amodimethicone, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Trideceth-10, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sunset Yellow Fcf, Tartrazine, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Coco-Caprylate/​Caprate, Tocopherol, Glycolipids.

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправка: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой