Всі категорії
Додати товар

Кератиновий бальзам для ламкого волосся lador wonder balm 200 ml

575 грн
Опис

Кератиновий бальзам для ламкого волосся La'dor Wonder Balm — ідеальний засіб зволоження і для швидкого оздоровлення тьмяного, сухого та ламкого волосся з кінчиками, що січуться, повернення йому життєвої сили та надання сили й блиску.

Завдяки низькій молекулярній вазі, протеїни шовку, основний активний компонент бальзаму, легко проникають углиб волосся, усуваючи дефекти його внутрішньої структури та заповнюючи пошкоджені ділянки, м'яко обволікають і згладжують лусочки кутикули, роблячи волосся гладким і шовковистим, ефективно склеює посічені кінчики та надійно захищає волосся від ламкості, а також підтримує оптимальний рівень зволоженості волосся і створює на його поверхні захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи.

Олія макадамії, екстракт алое вера та кераміди ефективно зволожують, пом'якшують і кондиціонують волосся, надійно захищають його від агресивного впливу стресів і довкілля, зміцнюють і захищають волосяну кутикулу, ефективно розв'язуючи проблему посічених кінчиків, пришвидшують ріст волосся й перешкоджають передчасній появі сивини.

Комплекс із 20 аміноксилот зміцнює корені та внутрішню структуру волосся, стимулює його ріст і запобігає випаданню, забезпечує тривале зволоження й помітно посилює яскравість і насиченість кольору волосся, роблячи його дивовижно яскравим, блискучим і слухняними.

➡ Застосування:
✅ Як швидкий самостійний засіб — нанести бальзам на вимите та підсушене рушником волосся легкими масажними рухами, залишити для впливу на хвилину, потім змити теплою водою.
✅ Для інтенсивного професійного відновлення рекомендується наносити бальзам на волосся на 5-10 хвилин.

✨ 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 200мл
  • 10мл