Всі категорії
Додати товар

Желе для ламінування волосся із середнім пористим рівнем вишня hiskin crazy hair 300 мл

270 грн
Опис

Желе для ламінування волосся із середнім пористим рівнем вишня HiSkin Crazy Hair

Свіже червоне желе з ароматом вишні оберне ваше волосся ніжною плівкою, яка захистить його від механічних пошкоджень, надмірного зволоження або надто високих температур при використанні праски, бігуді або фена.
Протеїни та зволожувачі, що містяться в желе, спеціально підібрані для волосся з високою пористістю і зроблять ваше волосся неймовірно гладким, пухким і блискучим. Ви відчуєте себе так, ніби щойно пройшли процедуру ламінування желатином або харчовим желе. Пссс, далі буде ще краще.. ;) Вже трясетеся від радості спробувати цей продукт?

Як використовувати:

Розподіліть необхідну кількість желе по довжині волосся і залиште на 10-15 хвилин. Потім вимийте волосся, використовуючи ваш улюблений метод.

Корисні поради:

Спробуйте використовувати желе як основу для обробки волосся маслом. Не забувайте вибирати суміш олій, що відповідає пористості вашого волосся!

Що дає ефект?

Сила зволожувачів: трегалоза, сечовина, рослинний гліколь – зволожують та утримують воду у структурі волосся.
• Гідролізований кератин – розгладжує волосся та запобігає статичній електриці
• Гідролізовані білки глютена, рису та сої – працюють майже як будівельні блоки, дбайливо заповнюючи мікроушкоджені простори у структурі волосся. Вони запобігають статичній електриці, пом'якшують і розгладжують волосся.
• Екстракт гарденії – антиоксидант, що захищає волосся від пухнастості.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 300мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?