Всі категорії
Додати товар

Шамунь, маска і сироватка abril et nature keratin

850 грн
Опис

Набір ******* бренду ***** Et ****** - це джерело сильного кератинового ефекту, який відновить ваші локони як зсередини, так і зовні. Шампунь, маска та сироватка з кератином стимулюють регенерацію структури локонів і заповнюють пористі ділянки, роблячи їх гладкими, шовковистими та неймовірно блискучими!

-Шампунь для глибокого відновлення з кератином ***** et ****** ******* ******* надає волоссю блиску та шовковистості, містить кератинові молекули різних розмірів. Кондиціонує і відновлює волосся, робить його слухняним, має антистатичний ефект. Нормалізує рН-баланс шкіри голови.

🌸Ціна 250 мл-830 грн, 1000 мл-2200 грн

-Маска для глибокого відновлення волосся з кератином ***** et ****** ******* **** нейтралізує результат згубного впливу різних засобів укладання, хімічної завивки та фарбування. Кератин заповнює структурні порожнечі і «запаює» кінці, що січуться. Пасма стають густішими і гладенькими. Засіб усуне пухнастість та схильність волосся до електризації. Маска оживить ваше волосся, залікує ламкість і надасть їм дзеркального блиску, чудово поєднується з іншими лікувальними продуктами цієї серії.

🌸Ціна 200 мл-880 грн, 1000 мл-2250 грн

-Сироватка глибоке відновлення волосся з кератином ***** et ****** ***** ******* містить диметиконол, оливкову олію, екстракт сої, олію бабасу, гідролізований кератин, екстракти насіння соняшнику та виноградних кісточок, пантенол.
Відновлює волосся зсередини, перешкоджає втраті вологи, зміцнює волосся, повертає їм блиск. Забезпечує захист від ультрафіолетового проміння. Спеціально розроблена для лікування волосся.

🌸Ціна 100 мл-1150 грн

Пишіть у пп, є інста, там ціни дешевші

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
vvvvvvcccc
vvvvvvcccc
Львів
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?