Всі категорії
Додати товар

Шовкова маска для всіх типів волосся санотинт sanotint вівасан швейцарія с46

1150 грн

розпродаж до 11 Травень

805 грн
Опис

Шовкова маска для всіх типів волосся (рН 3,5-4)
Інтенсивно зволожувальна та відновлювальна маска із шовковими протеїнами — дієвий засіб для досягнення неймовірного результату: блискуче, м'яке, шовковисте, слухняне, неломке волосся.
у разі сильно пошкоджених волоссі (УФ-промені, часте освітлення й забарвлення, термічне та хімічне
вплив і ін.) цього недостатньо. Тут необхідно додаткове застосування лікувально-відновних масок для волосся. Такі маски згодом не тільки повністю відновлюють структуру волосся, а й забезпечують захист від агресивного впливу освітлювальних, хімічних
засобів та УФ-променів. У разі постійного використання масок волосся завжди має здоровий і доглянутий вигляд.
Активною основою Шовкової маски для всіх типів волосся Санотонінт є екстракти проса, біотин, пантенол і шовковий протеїн. Відомо, що екстракт проса багатий на амінокислоти, вітаміни (А, В1, В5, РР, пантотенова кислота), мінералами (Р, Mg, F, Mn, Si), які грають ключову роль у підтриманні нормальних обмінних процесів у шкірі та волосяних цибулинах. Кремнієва кислота — це особливий компонент екстракту проса. Вона забезпечує процес реструктуризації та зміцнення волосся.

Просяний екстракт ефективно покращує стан шкіри та волосся, усуває сухість, відновлює пошкоджену структуру, зберігає вологу, запобігає випаданню волосся. Шовковий протеїн, покриваючи поверхню шкіри та волосся, з одного боку, сприяє відновленню його структури, з іншого — підтримує гідробаланс. До дуже важливих компонентів маски належать вітамін В5 (пантенол) і біотин.

Пантенол впливає на обмін у шкірі, має протизапальну дію, сприяючи усуненню дефектів шкіри та волосся. Він покращує кровообіг у шкірі, стабілізує гідробаланс, покращує якість волосся й надає йому пишності.

Біотин усуває сухість шкіри, лущення, зміцнює волосся й перешкоджає його випаданню, розсіченню, має активну протисеборейну дію.
Не менш цінним компонентом маски є молочна кислота. Вона сприяє полущуванню змертвілого епітелію і до того ж має гігроскопічність, збільшуючи пластичність і еластичність шкіри.
Регулярне застосування маски забезпечує ефективний догляд за сильно пошкодженим волоссям і захист його від агресивного впливу довкілля, а також гарантує відновлення структури волосся і істотне поліпшення їхнього зовнішнього вигляду.
Спосіб застосування: після миття голови шампунем нанести невелику кількість маски (10 мл) на вологе або просушене рушником волосся.
Ретельно розподілити по всій довжині волосся, залишити на кілька хвилин для впливу. Потім прополоскати водою та висушити.

Для поліпшення та здоров'я вашого волосся пропонуємо вам Шампунь SANOTINT и Бальзам для волосся для всіх типів волосся SANOTINT.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?