Всі категорії
Додати товар

Живильна маска для пошкодженого волосся nard intensive hair pack (200 мл)

470 грн
Опис

Інтенсивно зволожувальна маска для живлення і відновлення волосся від корейського бренду косметики для обличчя, тіла і волосся Nard, що використовує однойменну рослину, яка росте в чистих регіонах Гімалаїв. В основі формули: екстракт нарду (джатамансі), гідролізовані шовк, кератин та колаген, гідролізовані протеїни пшениці, кукурудзи і сої, 5 типів різномолекулярної гіалуронової кислоти, комплекс з 22 амінокислот, 6 натуральних олій аргани, авокадо, насіння камелії, соняшника, жожоба та солодкого мигдалю тощо. Підходить для догляду за сухим, пошкодженим, ослабленим і ламким волоссям.

Рекомендовано для:
- зволоження волосся від коренів до кінчиків, утворюючи дихаючу захисну плівку, що запобігає пересиханню, згладжує лусочки та заповнює порожнечі, відновлення структури волосся, підвищуючи міцність та еластичність стрижня, попередження появи посічених кінчиків.
- миттєвого пом'якшення і позбавлення волосся від сплутування та зайвої пухнастості, що полегшує розчісування та укладку, повертаючи волоссю шовковистість і здоровий блиск.

Спосіб застосування: після миття з шампунем нанесіть маску на волосся і особливо кінчики, уникаючи шкіри голови, і залиште до 5 хвилини, потім змийте теплою водою.

Об'єм: 200 мл, повний розмір.
Термін придатності: липень 2025.

Повний склад:
Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Myristyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Steartrimonium Chloride, Fragrance, Propylene Glycol, Panthenol, Butylene Glycol, Polyquaternium-7, 1,2-Hexanediol, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrolyzed Collagen, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Cystine, Aspartic Acid, Arginine, Alanine, Asparagine, Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Glutamic Acid, Glycine, Glutamine, Phenylalanine, Proline, Serine, Ornithine, Taurine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine, Nardostachys Jatamansi Rhizome/​Root Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tropolone, Sodium Acetylated Hyaluronate.

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправка: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 200мл