Всі категорії
Додати товар

Засіб для миттєвого відновлення волосся (кератинова маска) moremo «water treatment: miracle 10"

849 грн
Опис

✓ Для ВСІХ типів волосся

✓ Для сухого волосся

✓ Для фарбованого волосся

✓ Для волосся, що пушиться,

✓ Для тьмяного волосся

✓ Для натурального волосся

✓ Для волосся з січеними кінчиками

✓ Для ламкого волосся

✓ Для пошкодженого волосся

Засіб для миттєвого відновлення волосся (кератинова маска) Water Treatment Miracle 10 відновить внутрішню структуру волосся, зробить його еластичним, блискучим, запобігає появі кінчиків, що січуться, всього за 10 секунд.

Переваги:

✓ Не містить силіконів

✓ Не обтяжує

✓ Глибоко потрапляє у структуру волосся завдяки низькомолекулярним інгредієнтам, рідкій формі та виділенню тепла при застосуванні

✓ Не містить інгредієнтів, які могли б нашкодити волоссю

✓ Легко використовувати

✓ Має накопичувальний ефект

✓ Запобігатиме появі жовтизни

✓ Застосування не займає багато часу

✓ Містить більше 50% зволожуючих компонентів

✓ Можливість вибрати аромат та об'єм

Ключові інгредієнти:

• Гідролізовані шовк, колаген і кератин додадуть блиск і об'єм волоссю, додадуть еластичності, зволожать і зроблять м'якшими і слухняними, допоможуть позбутися кінчиків, що січуться.

• Гідролізовані кукурудзяний, соєвий і пшеничний протеїни виявлять ефект, що доглядає, зміцнять структуру волосся, зроблять його поверхню більш гладкою і блискучою.

• 17 видів натуральних амінокислот. Одна з переваг амінокислот перед іншими активними косметичними інгредієнтами – невеликий розмір молекул, що дозволяє їм глибоко проникати у структуру волосся та брати участь у процесах оновлення, виступають зволожуючим фактором, забезпечують антиоксидантний захист, тобто захищають волосся від згубного впливу зовнішніх факторів – дії УФ-променів. , тепла, навколишнього середовища, окисних хімічних препаратів і т.д.

• Екстракт обліпихи забезпечить рясне зволоження та живлення пошкодженого волосся, усувається ламкість і схильність до утворення кінчиків, що січуться.

*Butylene Glycol, Propylene Glycol та Glycerin – основні інгредієнти, які викликають тепло в руках при нанесенні.

Вибери свій аромат:

Water Treatment Miracle 10 – аромат теплий, мускусно – квітковий.

Верхня нота: зелене яблуко, персик, слива. Середня нота: троянда, лілія, фіалка, жасмин. Базова нота: мускус, ваніль, амбра.

Water Treatment Miracle 10 Blooming Edition – яскравий квітковий аромат, аромат солодкого мандарину.
Після миття голови шампунем, відкрийте кришку і, використовуючи вузький аплікатор, нанесіть засіб безпосередньо на волосся. Наносьте засіб попрядно, відступивши приблизно 10 см від шкіри голови. НЕ наносьте відразу на все волосся. Після нанесення масажуйте пасмо до появи кремоподібної емульсії. При нанесенні можливо відчуття тепла в долонях. За потреби додавайте води або засоби. Залишіть на 10 секунд, потім змийте. Можна залишити на більш довгий час, продукт не містить нічого, що могло б зашкодити волоссю, проте 10 секунд достатньо для дії продукту.

Порада. Після застосування Water Treatment Miracle 10 використовуйте маску Water Treatment Miracle 2Х, що кондиціонує, або маску-філер для волосся і шкіри голови Ampule Water Treatment Miracle 100 для найкращого результату.

Порада. Використовуйте Water Treatment Miracle 10 перед негативними впливами на волосся, щоб мінімізувати їх пошкодження. Наприклад, перед фарбуванням, відвідуванням басейну тощо.

рН 6,5 - 7,5

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл