Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна зволожувальна поживна маска для волосся kaaral purify hydra deep nourishing...

550 грн
Опис

Kaaral Purify Hydra Deep Nourishing Mask з бджолиним матковим молочком допоможе зробити пошкоджене, ослаблене хімічним впливом та сухі пасма блискучими, красивими та шовковистими. Унікальний склад продукту, спрямований на глибоке зволоження та живлення волосся, швидко поверне йому втрачену гнучкість, еластичність і силу.

Маточне молочко, що входить до складу маски, — багате джерело мікроелементів, вітамінів, амінокислот, ліпідів і поживних компонентів, відновлює структуру ослаблених локонів, допомагає забезпечити їм необхідне зволоження, прекрасно усуває сухість і ламкість кінчиків. Має сильний кондиціонувальний ефект, надає пасмам акуратного доглянутого вигляду та запобігає зайвої пухнастості.

Маска ідеально підходить для догляду за фарбованим волоссям, не вимиває фарбувальний штучний пігмент, а завдяки розгладженню кутикулярного шару — надійно запечатує його в кортексі.

Не містить парабенів і глютену, що робить її використання безпечним.

Спосіб застосування: необхідна кількість маски Караал рівномірно розподілити по всій довжині волосся. Залишити на 5 хвилин. Змити водою. У разі потреби інтенсивнішого догляду та зволоження час процедури продовжити до 10 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
parfu...
parfumsviktoria
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари