Всі категорії
Додати товар

Маска для відновлення волосся goldwell rich repair treatmen

700 грн

розпродаж до 25 Травень

574 грн
Опис

Відновлювальна маска для волосся від німецького виробника Goldwell користується величезною популярністю через свою високу ефективність. Rich Repair Treatment здатна миттєво зміцнити і вилікувати навіть дуже пошкоджене волосся. Достатньо розподілити її по всій поверхні волосся і змити через пару хвилин - результат вас приємно здивує.

Фахівці Goldwell розробили інноваційну формулу, що дозволяє корисним речовинам глибоко проникати в шкіру голови і волосяні цибулини. І ось результат - запускаються правильні процеси росту, життєзабезпечення та зволоження пасом. Відновлювальна маска Rich Repair Treatment підійде для будь-якого типу волосся, і для чутливої шкіри голови, оскільки не викликає алергічних реакцій.

Розкішний засіб Goldwell Rich Repair Treatment - просто знахідка для жінок, які щодня застосовують косметику для укладки, часто фарбують волосся, роблять мелювання або хімічну завивку. Активні речовини чудо-продукту надійно захищають волосся від впливу ультрафіолетових променів, перепадів вологості й температур, термічного впливу фенів і прасок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
meyou.ua
from me to you
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари