Всі категорії
Додати товар

Набір для професійного відновлення волосся sensus nutri repair professional kit

5500 грн
Опис

Особливості та результат застосування:
Поживний відновлюючий шампунь з кератином на рослинній основі, медом і кіноа. Ідеально підходить для сухого, кучерявого волосся, часто піддається технічним процедурам. Дбайливо очищає волосся, роблячи його шовковистим на дотик, відновлюючи структуру і глибоко зволожуючи його.
Для сухого волосся, що має тонку структуру, необхідно мегаефективне живлення. Інноваційна маска від бренду Sensus створена саме для цієї мети, адже багата активними компонентами і мікроелементами, які насичують стрижні волосся цінною вологою і вітамінами. Пасма набувають шовковистість, здорове сяйво, блиск і гладкість, зберігаючи цей ефект надовго. Маска відновлює пошкоджені волоски і бореться з їх ламкістю. Те, що потрібно для здорового, міцного і зволоженого волосся! Поживна маска-лікування ідеальна для нормального, пофарбованого і тонкого волосся.
Особливість товстого сухого волосся в тому, що для його догляду потрібно в рази ефективніше живлення. Спеціальна маска від Sensus сприяє глибокому проникненню активних компонентів углиб волосяних стрижнів, забезпечуючи їх інтенсивне відновлення, зволоження і зміцнення. Маска для живлення товстого сухого волосся ніжно обволікає локони, забезпечуючи їх гладкість і красивий здоровий блиск. Засіб покращує загальний стан волосся, а також запобігає його подальшому пошкодженню. Поживна маска-лікування ідеальна для нормального, пофарбованого і тонкого волосся.
Бустер для сухого волосся . Інтенсивно-поживне лікування для сухого волосся. Насичений живильним концентратом, що містить рослинний кератин, колаген і екстракт кіноа. Ідеальний для дуже сухого волосся після хімічного впливу (мелірування, знебарвлення, хімічної завивки). Інтенсивно-живильна дія бустера залишає волосся ніжним і шовковистим, глибоко зволоженим.
Бустер для сухого і кучерявого волосся.Інтенсивне дисциплінуюче лікування для дуже кучерявого і сухого волосся. Ідеально для неслухняного волосся, для інтенсивного живлення і розгладження. Волосся залишається еластичним і зволоженим, чудово піддається розпрямленню.
Бустер для тьмяного волосся.Блискавичне лікування для забарвленого і чутливого волосся. Дорогоцінний концентрат. Ідеальний для неживого волосся, яке піддавалося хімічному впливу. Інтенсивна швидка дія бустера залишає волосся блискучим і шовковистим, в той же час глибоко зволожуючи його.
Бустер-реконструктор для ламкого волосся. Дорогоцінний відновлюючий концентрат для дуже ушкодженого і тендітного волосся. Ідеально підходить для дуже тонкого, ослабленого волосся, роблячи його сильним, щільним, одночасно зволожуючи.
Відновлююче молочко, яке ефективно запечатає волосся, живить і зміцнює його. Збагачене гіалуроновою кислотою і кіноа, воно надає волоссю міцність, шовковистість і гладкість. Воно також полегшує укладання і захищає від тепла і вологості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари