Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся lola densidade, 230 г

790 грн
Опис

Зміцнює саму кутикулу волосся, зменшує та попереджає випадіння волосся. Відмінно підійде для сухого, дуже ламкого, випадаючого волосся. Маска DENSIDADE покращує щільність і структуру волосся, робить волосся більш щільним і сильним. Зміцнює саму кутикулу волосся, зменшує та попереджає випадіння волосся. Відмінно підійде для сухого, дуже ламкого, випадаючого волосся. Рекомендуємо для пошкодженого блонду.
Активні інгредієнти:
Ніацинамід – зміцнююча, протизапальна та заспокійлива дія.
BAICAPIL – це потужна комбінація трьох активних компонентів, які зупиняють випадання волосся. Сприяють стимулюванню кровообігу та підвищенню густоти та щільності волосся.
Олія укуубу – прибирає пухнастість і запечатує кутикулу волосся.
Екстракт кори філодендрону – протизапальна та заспокійлива дія для шкіри голови. Запобігає ламкості та випаданню волосся. Маска призначена для сухого та ламкого волосся з проблемами випадання.
Маска LOLA DENSIDADE спрямована на ущільнення волосся. Маска дуже добре ущільнюватиме, зволожуватиме волосся. Запечатувати кутикулу волосся та згладжувати волосся.
Спосіб застосування: Нанесіть маску по всій довжині чистого, вологого волосся (за винятком коренів). Через 5 хвилин змийте. Підходить для щоденного застосування

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари