Всі категорії
Додати товар

Набір для живлення та зволоження сухого волосся nutrisubstance від medavita

2350 грн -7% 2195 грн
Опис

Набір NUTRISUBSTANCE від MEDAVITA — повноцінний домашній ритуал для живлення та зволоження сухого волосся.

NUTRISUBSTANCE — культова лінійка Medavita, присвячена глибокому живленню волосся для краси, зволоження та сяйва, що зберігаються і вдень, і вночі. Ідеальне поєднання живлення та відновлення для міцного, здорового та шовковистого волосся.

СКЛАД НАБОРУ:

( 250 + 150 +50 ) мл

Шампунь живильний для сухого волосся (pH 5.5) 250 мл — зміцнює волокна волосся, має високу концентрацію активних інгредієнтів, які забезпечують зволоження та насичення поживними речовинами навіть під час очищення. Глибоко живить і пом'якшує структуру волосся, огортає довжину та кінчики, робить волосся шовковистим, блискучим та слухняним.

Ультраживильна маска для сухого волосся (pH 3.5) 150 мл — насичена, глибоко зволожувальна маска, зміцнює волокна волосся, пом'якшує та повертає йому блиск. Волосся наповнене, м’яке та блискуче.

Живильна мікроемульсія для сухого волосся (pH 3.5) 50 мл — незмивний спрей, що живить і відновлює волосся. Насичує волосся колагеном, повертає йому силу, еластичність. Глибоко відновлює сухе, зневоднене або хімічно пошкоджене волосся. Волосся стає блискучим, пружним.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 150мл
  • 250мл
Об'єм:
50 мл 250 мл