Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся аронія pedison institute-beaut aronia color protection treatment, 500 мл

435 грн
Опис

Код 2218

Збагачена натуральними екстрактами, маска для фарбованого волосся з екстрактом аронії, *************** ****** ***** ********** ********* від копійського б'юті-бренду ******* ідеально підходить для пофарбованих і тонованих пасм. Активні компоненти засобу ефективно відновлюють структуру волосся після процедур, живлять, зволожують та надовго зберігають насичений та яскравий колір. Маска сприяє антиоксидантному захисту локонів, робить їх слухняними, блискучими, повними життєвої сили та здорової енергії.

Екстракт аронії (горобини чорноплідної) активно насичує волосся і шкіру голови вітамінами, відновлює водний баланс, сприяє прискоренню регенерації пошкоджених ділянок. Компонент швидко зміцнює коріння, покращує ріст волосся, нормалізує функціонування сальних залоз і зберігає волосся здоровим, сильним і доглянутим надовго.

Олія оливи — перешкоджає появі лупи, бореться з проблемою випадання волосся, а також глибоко живить і зволожує волосся і шкіру голови.

Масло кокосу — ефективно відновлює структуру волосся, насичує вологою та надає здорового блиску, м'якості та сили.

Гідролізований колаген - активно притягує і зберігає вологу всередині волосся, перешкоджає випаданню, надає помітного обсягу зачісці і делікатно зменшує прояви статичної напруги.

Екстракт зеленого чаю — робить волосся надзвичайно м'яким, блискучим, слухняним і еластичним. Компонент активно стимулює ріст волосся та бореться з випадінням, а також м'яко знімає запалення, лущення, зміцнює волосяні цибулини та усуває жовтизну.

Пантенол — ефективно захищає волосся від агресивних зовнішніх факторів (сонячного світла, високої температури тощо), повертає блиск та сприяє прискоренню процесу регенерації.

Екстракт солоду - володіє зволожуючими, зміцнюючими властивостями. Компонент надає волоссю об'єму, гладкості і помітно скорочує випадання.

Кукурудзяний протеїн активно сприяє прискоренню росту волосся і нормалізує рівень кератину.

Протеїни пшениці - насичують волосся і шкіру голови вологою, пом'якшують і надають волоссю особливу еластичність, потовщують його структуру, а також ефективно знижують статику.

Протеїни сої — зберігають волосся зволоженим, активно відновлюють його структуру після обробки барвниками та впливу ультрафіолету.

Екстракт фіалки - помітно зміцнює структуру волосся, насичує його поживними речовинами, бореться з випадінням і проблемою появи лупи. Компонент делікатно очищає оздоровлює волосся, залишаючи його доглянутим і сильним.

Застосування
На чисте і злегка підсушене рушником волосся нанеси маску. Поступово розподіли її по всій довжині волосся. Залишити на 10-15 хвилин. Ретельно змийте засіб теплою водою.

Об'єм 500 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари