Всі категорії
Додати товар

Маска для зволоження волосся farmavita amethyste hydrate velvet mask 1000 мл

1050 грн
Опис

Amethyste Hydrate Velvet Mask глибоко проникає структуру волосся, ефективно живлячи і зволожуючи їх. Ваші локони стануть бархатистими і сяючими від коренів до самих кінчиків. Вони набудуть особливого блиску, м'якість, перестануть плутатися і електризуватися. Маска формує на поверхні вашого волосся спеціальний захисний шар, який перешкоджає згубному впливу агресивних зовнішніх факторів, надаючи пошкодженим і ослабленим фарбуваннями і сушінням локонам здоровий вигляд.
Макса інтенсивного дії ідеально підходить для волосся будь-якого типу. Вона глибоко живить і зволожує всі типи без винятків.
Кашемір, який входить до складу засобу, надійно захищає ваше волосся: молекули цього чарівного компонента мають унікальні ущільнювальними властивостями, вміють поглинати і використовувати молекули води, тим самим підтримуючи всередині волосся правильний водний баланс.
Крім того, маска збагачена гліцерином і пантенолом, які також виявляється зміцнює і зволожуючу дію, глибоко проникають в структуру волосся, балансуючи рівень вологи.
З маскою Amethyste Hydrate Velvet Mask вашим волоссям не загрожує зневоднення, а їх блиск вас просто здивує!

Спосіб застосування:

Вимийте голову шампунем, трохи промокніть воду, нанесіть маску по всій довжині волосся і розчешіть. Залиште маску діяти протягом 2-3 хвилин, а потім прополощіть водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Синій
Розмір:
Об'єм:
1 л

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?