Всі категорії
Додати товар

Vitael daily use conditioning mask маска для щоденного використання

800 грн -7% 750 грн
Опис

Італійська професійна косметика для волосся Vitael - це новинка на українському косметичному ринку. Лінійки засобів виготовляються брендом Vitalfarco, який зробив все, щоб препарати мали найвищу якість, а їх ціна була доступна кожному. Це одна з найстаріших компаній-виробників косметичних засобів для волосся (з 1969 року), розташована в Мілані, Італія. Всі ці роки Vitalfarco базує свої дослідження і виробництво на професіоналізмі, що означає не тільки серйозність і ретельність у розробці нових продуктів, але й особливу увагу до продукції, яка створена виключно для професійного використання.

Маска для щоденного використання Vitael Daily Use Conditioning Mask - це ідеальний кондиціонуючий засіб для зволоження, розплутування і надання м'якості всім типам волосся, не обтяжуючи його. Препарат має ефективну підкислюючу дію, відновлює природний баланс волосяного волокна, повертаючи блиск і життєву силу, продовжуючи тривалість життя кольору.

Протеїни рису, що входять до складу засобу, мають визначні косметичні властивості, вони насичують вологою та мінералами, пом'якшують, захищають і вирівнюють структуру шкіри та волосся. Значно покращують стан волосяного полотна, роблять пасма слухняними, м'якими та неймовірно блискучими. Компонент забезпечує зволожуючу, пом'якшувальну та заспокійливу дію на шкірний покрив, а також відновлює структуру пошкоджених волосків, активізує кровообіг у фолікулах.

Переваги та особливості Vitael Daily Use Conditioning Mask:

Насичує корисними мікроелементами;
Гарантує необхідний рівень зволоження;
Допомагає відновити пошкоджені ділянки волоска;
Зміцнює волосяне полотно по всій довжині;
Захищає від обламування та перешкоджає утворенню посічених кінчиків;
Зволожує та живить шкірний покрив;
Дарує локонам еластичність та блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?