Всі категорії
Додати товар

Інтенсивно зволожувальна маска для волосся lebel proedit soft fit+ treatment

280 грн
Опис

🌸 Lebel Cosmetics/Лебел🌸 💯% ОРИГІНАЛ! Маска куплена в Японії. Виробник: Японія. Термін придатності свіжий.
Розлив! Ціни вказані з тарою: (50 мл - 280 грн) (100 мл - 425 грн) (150 мл - 535 грн) (200 мл - 680 грн) (250 мл - 780 грн)
За вигідною ціною👆
💚Опис маски Lebel, що інтенсивно зволожує, Proedit Soft Fit+ Treatment.

Інтенсивно зволожувальна маска Lebel Proedit Care Works Soft Fit+ Treatment відновлює навіть дуже сильно пошкоджене та зневодненене волосся, надає йому еластичність, щільність і блиск. Полегшує укладання та розчісування. SPF 15.
Однією з переваг торгової марки LebeL є те, що її продукція бореться не з наслідком, а з причиною поганого самопочуття волосся. Філософія японської марки пропонує починати профілактику та відновлення з "корня" проблеми — покривів голови, оскільки здорове волосся може бути тільки у разі здорової шкіри.

У чому переваги маски Lebel Proedit Soft Fit+ Treatment, що інтенсивно зволожує?

Відновлює внутрішню структуру волосся.
Відновлює сильно пошкоджене, зневодненене волосся.
Надає волоссю еластичність, щільність і блиск.
Полегшує укладання та розчісування.
SPF 15.
Активні компоненти:

Зелений чай — сприяє зміцненню волосся, а все завдяки наявності вітаміну В. Багатий цей підбадьорливий напій вітамінами Е і С, які також відіграють не останню роль у створенні та рості волосся. Це чудовий засіб проти лупи та запалень шкіри голови.
Лимонна кислота — дає змогу зміцнювати волосся, посилювати його блиск, прискорювати ріст і нормалізувати баланс жирності шкіри голови. З'єднання лимонен, яке є в цедрі цитрусових, надає пасмам слухняності, гладкості й прибирає пухнастість.
Спосіб застосування:

Розподілити невелику кількість маски (3-5 мл для волосся середньої довжини) на волоссі, відступаючи від коренів. На корені не наносити, оскільки біля шкіри голови волосся зазвичай не пошкоджене, а маски серії Proedit усе дуже концентроване. Витримати 3-7 хвилин. Ретельно змити теплою водою.
Можна використовувати щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
  • 150мл
  • 200мл
  • 250мл