Всі категорії
Додати товар

Schwarzkopf professional bonacure color freeze treatment ph 4.5 маска для фарбованого волосся.

235 грн
Опис

Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze Treatment pH 4.5.
Маска для фарбованого волосся.

Фірмова мініатюра.
75 мл.
Ціна — 235 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Маска для фарбованого волосся Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze Treatment — це все, що потрібно для збалансованого харчування та захисту кольору фарбованого волосся. Засіб легко розподіляється, завдяки унікальній системі Cell Perfector, проносить усі корисні речовини в структуру кожної волосини, згладжує та зволожує по всій довжині, робить пасма шовковистими та слухняними.

Основний компонент маски pH 4.5 Color Freeze Treatment — кератин. Він реконструює на рівні кортексу, заповнює хімічно пошкоджені зони волосяного стрижня, надає пасмам додаткової пишності та блиску. Доповнений оліями, кератин чудово вберігає від високих температур під час укладання, запобігає пересиханню та посіченості кінчиків.

Особливе місце займає захисна функція маски — вона немов заморожує штучний пігмент і повністю блокує його вимивання або вигоряння. Завдяки цьому косметичний колір залишається насиченим і яскравим максимально довго, не втрачає первісного нюансу.

Застосування:
на попередньо вимите волосся нанести необхідну кількість маски pH 4.5 Color Freeze Treatment і витримати 3-5 хвилин. Змити водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?