Всі категорії
Додати товар

Маска підкислювальна постколор medavita maschera acidificante post color / 500 ml

2850 грн -5% 2725 грн
Опис

МАСКА ПІДКИСЛЮВАЛЬНА ПОСТКОЛОР MEDAVITA MASCHERA ACIDIFICANTE POST COLOR

ОБʼЄМ: 500 ml

Професійна підкислювальна маска постколор (pH 2,8) — антиоксидантна кондиціонуюча маска для фарбованого волосся. Реструктурує фарбоване волосся та живить його зсередини. Подовжує інтенсивність кольору, робить волосся м'яким та сяючим завдяки комплексу активних інгредієнтів, що складається з фітокератину, масла ши, кокосової та сафлорової олій. Живить, відновлює, зволожує та зміцнює волосся. Містить протисонцевий фільтр UVA/UVB та комплекс Amino Concentré. Створена для того, щоб допомогти закріпити пігмент після процедури фарбування. Для професійного використання.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

ФІТОКЕРАТИН
Рослинна альтернатива кератину — основного білка, що формує волосся. Містить 18 амінокислот пшениці та сої, що відновлюють структуру волосся із середини, роблячи його сильним і здоровим. Пшеничні білки завдяки своїй низькій молекулярній масі легко проникають у стрижень волоса, надають йому щільність, блиск і м'якість. Соєві білки утворюють захисну мантію на волоссі, роблячи його м'яким і шовковистим.

САФЛОРОВА ОЛІЯ
Багата на омега-6 і вітамін К, широко використовується в косметиці, бо вона має потужну живильну та відновлювальну дію, а завдяки своїм винятковим зволожувальним властивостям, допомагає захистити та кондиціонувати сухе, ламке волосся.

КОКОСОВЕ МАСЛО
Живить, заспокоює та пом'якшує, надаючи еластичність та тонус.

МАСЛО ШИ
Видобувається з горіхів дерева Butyrospermum parkii, що росте південніше Сахари. Корінні жителі називають його «деревом молодості», і жінки в тропічних країнах століттями використовували його для захисту та зволоження шкіри. Він має особливо потужні відновлювальні, захисні, живильні, зволожувальні, еластизуючі та пом'якшувальні властивості.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Об’єм: 500 мл.

Не містить парабенів.

Клінічно випробувано.

Гіпоалергенно.

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ
Після миття волосся обраним шампунем Luxviva, нанесіть маску на довжину і кінчики. Помасажуйте пасма. Розчешіть, щоб забезпечити рівномірний розподіл. Залиште приблизно на 5 хвилин. Після цього ретельно змийте. Завершіть процедуру іншими засобами Luxviva

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?