Всі категорії
Додати товар

Маска проти жовтизни волосся lador anti-yellow treatment 300 мл

445 грн
Опис

Маска для світлого волосся для нейтралізації жовтого пігменту чудово доглядає світле і знебарвлене волосся. Надає м'якість, шовковистість, живить та захищає кожен локон.

Містить 3 види протеїну та 10 видів рослинних компонентів. Засіб рекомендується для фарбованих у блонд та світлі кольори, чудово нейтралізує жовтизну та мідний тон, надаючи волоссю легкий сріблястий відтінок.

Маска позбавляє сухості, має високу поживну дію. Функція захист кольору допоможе зберегти відтінок волосся яскравим та насиченим, оновлює та освіжає колір. Попереджає зміна тону та потемніння відтінку, в який пофарбоване волосся.

Захищає колір волосся від вимивання та тьмяності, зберігає яскравий тон на довго;
Інтенсивно живить, зволожує та відновлює структуру пошкоджених пасм;
Надає волоссю приємного сріблястого відтінку.

До складу входить комплекс із 3-х видів гідролізованого кератину (кукурудза, пшениця та
боби), який ефективно відновлює та розгладжує кутикулу волосся, живить та усуває сухість. Цей комплекс у 20 разів ефективніше живить, зволожує та ущільнює волосся.

Після миття шампунем нанести необхідну кількість засобу на вологе волосся, залиште на 3-5 хвилини, потім ретельно змийте водою. Містить фіолетовий пігмент, під час використання засобу рекомендується вдягати рукавички. Якщо засіб перетримати, може пофарбувати шкіру у фіолетовий відтінок

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?