Всі категорії
Додати товар

Відновлююча маска з кератином № 4.3 divination simone de luxe dixidox deluxe keratin...

1950 грн
Опис

Відновлююча маска з кератином № 4.3 Divination Simone De Luxe Dixidox DeLuxe Keratin Treatment Mask

500мл.

Ослаблене, пошкоджене, сухе волосся тепер буде під надійним захистом, адже експерти із компанії Divination Simone De Luxe розробили лікувальний препарат, здатний день за днем ​​відновлювати локони, забезпечуючи їм дбайливий догляд. Засіб Dixidox DeLuxe Keratin Treatment Мask має подвійну дію. Він не просто працює над відновленням структури волосся, а й усуває проблему надмірного випадіння стрижнів.

Секретом приголомшливої ефективності цього засобу є вміст у складі продукту кератину із колагеном і пантенолом у високій концентрації. У поєднанні один із одним ці активні компоненти наділяють маску потужними відновлювальними властивостями. Також формулу маски було збагачено плацентарним екстрактом, маточним молочком, кофеїном, фітоестрогенами, вітамінами та судинорозширювальними інгредієнтами. Завдяки цьому, маска стимулює ріст волосся та запобігає випадінню волосяних стрижнів.

За регулярного застосування засобу ефектний результат не змусить на себе довго чекати. Ваші локони швидко наповнюються життєвою силою і стануть осяйними, пишними та міцними.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл

Схожі товари