Всі категорії
Додати товар

Відновлююча преміум-маска для волосся masil 10 premium repair hair mask 300 мл

645 грн
Опис

Відновлююча преміум-маска для волосся Masil 10 Premium Repair Hair Mask інтенсивно впливає на пошкоджене волосся, усуває сухість і ламкість, бореться з кінчиками, що січуться.

Глибоко живить, запобігає втраті вологи та тьмяності. Розгладжує структуру пасм, робить їх блискучими, гладкими та шовковистими. Заповнює пошкоджені ділянки фолікули волосся, ущільнює та полегшує розчісування, повертає еластичність та силу.

Містить комплекс протеїнів та амінокислот для зміцнення та відновлення пошкодженого волосся.

Основні компоненти, що діють:

Комплекс 10 протеїнів утримує вологу у волоссі, ущільнює, відновлює захисні функції, надає потужну зволожуючу та поживну дію, надаючи м'якість, гладкість та блиск.
Арганова олія багата на вітаміни і мінерали, впливає, як антиоксидант, захищаючи волосся від зовнішнього впливу температур і УФ-випромінювання, зберігає еластичність і усуває електризуваність.
Комплекс 15 амінокислот проникає глибоко в структуру волосся за рахунок найдрібнішого розміру молекул, робить волосся міцним, пом'якшує, запобігає перерізу кінчиків і ламкості.
Екстракт центели азіатської має сильний антиоксидантний ефект, захищаючи волосся від згубного процесу окислення.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість маски на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині. Залишіть на 3-5 хвилин і змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
moya_svecha
moya_svecha
Супер-продавець
Івано-Франківськ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари